InspirationInspiration

Find lege i legedatabasen, få ideer til andagter eller gå på opdagelse i sommerlejrmaterialerne.

FDF-identitet - hvad er det egentlig?FDF-identitet - hvad er det egentlig?

 

 

  


 

I FDF er der en lang række aktiviteter, steder, begreber og historier, som på en eller anden måde udgør ”kernen” af FDF. Men er de enkelte ting nu også så vigtige for FDFs identitet eller er de blot en dårlig vane, som for længst har mistet sin relevans og i dag blot er ligegyldig?

 

I de senere år er der – med svingende resultat – arbejdet med kanons for både det ene og det andet, men hvad skulle der egentlig være på en FDF-kanon, hvis en sådan skulle laves? Hvad er de ti vigtigste ting for identiteten i FDF? Og hvorfor er netop det, vigtigt for FDF?

 

FDF-kanonen skal være med til at sætte ord på vores identitet i FDF og vise, at der stadig er ting, der er for vigtige til at blive glemt, og hvor vi trænger til at genopdage, at det er vigtigt ikke blot fordi det plejer vi at gøre, men fordi det har en værdi og betyder noget for os.

 

Se videoer og stem på dine favoritter

Se videoer med en række bud på, hvad en FDF-kanon bør indeholde. Er musik vigtigere en formålet? Er der mere identitet i skjorten end i friluftsliv? undefinedKlik her

 

LEGE

Freezer

Freezer er en blanding af fane-leg og linie-leg. En tonseleg for de ældre.

Deltagere og alder

8 - 12 deltagere.
14 - 18 år.

LØB

Menneskebowling

Tonse

10 halvliters sodavandsflasker sættes op som til bowling. En person ligger på skateboardet og sigt…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FDF-kanonFDF-kanon

Du kan se en række videoer med bud på, hvad en FDF-kanon kunne indeholde. Se dem, indsend dine egne og stem dine favoritter ind i FDFs kanon.

undefinedKlik her

 

 

Ny brugerLogin

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF   |   Rysensteensgade 3   |   1564 København V.   |   Tlf.: 33 13 68 88   |   E-mail: FDF@remove-meFDF.dk